Maandmenu

Op weekdagen enkel verkrijgbaar op aanvraag bij reservatie

Januari

van woensdag 02/01 tot en met maandag 29/01

Degustatiebordje
~
Lenghaasje / kruidenkorst / fregola / wortelcrème
~
Agnes Sorelsoep / kippereepjes
~
Filet van parelhoen / wintergarnituur / calvadosjus / denappelkroketjes
~
Appelcrumble / speculaas / citroentym
~
Koffie of thee met versnaperingen

Februari

van woensdag 31/01 tot en met maandag 26/02

Degustatiebordje
~
Koolvishaasje / gestoofde prei / gefruite uiringen
~
Wortelsoep / bladpeterselie
~
Varkensnootjes / sausje Tierentyn / witte kool / krielaardappelen
~
Crème brûlée van hazelnoot / crunchy kaneelkoekje
~
Koffie of thee met versnaperingen

Maart

10 jaar ArtiChaud
Herneming openingsmenu van 22/03/2008 !

van woensdag 28/02 tot en met maandag 02/04

Glas Champagne Marcel Vézien brut ’10 jaar ArtiChaud’ met degustatiebordje
~
Zeebaars / asperges / beignet van scampi / coulis van grijze Noordzeegarnalen
~
Minestronesoep / breydelspek
~
Lamskroontje / stoofpotje van lentegroenten / aardappelzalf / eigen jus met rozemarijn
~
Dessertcreatie van de chef
~
Koffie of thee met versnaperingen

Menu met aperitief, wijnen, water en koffie € 60,00
Menu met aperitief, water en koffie € 50,00
Menu zonder dranken € 42,00