Maandmenu

Op weekdagen enkel verkrijgbaar op aanvraag

Januari

van zaterdagmiddag 07/01 tot en met donderdag 02/02

Aperitief Cava of mocktail | degustatiebordje
~
Schelvis
fregola | saffraan | grijze garnalen
~
Knolseldersoep
zwarte woudham
~
Kangoeroetournedos
wintergroenten | rode wijnsaus | aardappelrösti
~
Mascarponemousse
petit-beurre | mandarijn | rice krispies
~
Koffie of thee | versnaperingen

Februari

van vrijdag 03/02 tot en met donderdag 02/03

Aperitief Cava of mocktail | degustatiebordje
~
Koolvishaasje
kruidenkorst | crème van butternut
~
Tomaat-paprikasoep
~
Mechelse Koekoek
witte kool | lichte peper | gefruite aardappelblokjes
~
Crème brûlée
hazelnoot
~
Koffie of thee | versnaperingen

Maart

van vrijdag 03/03 tot en met vrijdagmiddag 31/03

Aperitief Cava of mocktail | degustatiebordje
~
Rode poon
zoete aardappel | preisaus
~
Seldersoep
kruidenkaas
~
Varkenshaasje “moelleux”
jagersaus | jonge wortel | aardappelkroketten
~
Vanilleparfait
chocolade | sinaasappel
~
Koffie of thee | versnaperingen

April

We zijn in verlof van vrijdagavond 31/03 tot en met vrijdag 07/04
en van dinsdag 11/04 tot en met dinsdag 18/04. 
Terug open op woensdag 19/04.


PAASMENU – 15 jaar ArtiChaud

van zaterdag 08/04 tot en met maandag 10/04

Klik hieronder voor het
PAASMENU

Menu met aperitief, wijn, water en koffie € 70,OO
Menu met aperitief, water en koffie (excl. frisdrank/bier) € 60,00

Afwijkingen in aperitiefkeuze worden à la carte verrekend (-€ 5,00)