Op weekdagen enkel verkrijgbaar op aanvraag
Januari
van zaterdagmiddag 07/01 tot en met donderdag 02/02
Aperitief Cava of mocktail | degustatiebordje
~
Schelvis
fregola | saffraan | grijze garnalen
~
Knolseldersoep
zwarte woudham
~
Kangoeroetournedos
wintergroenten | rode wijnsaus | aardappelrösti
~
Mascarponemousse
petit-beurre | mandarijn | rice krispies
~
Koffie of thee | versnaperingen
Februari
van vrijdag 03/02 tot en met donderdag 02/03
Aperitief Cava of mocktail | degustatiebordje
~
Koolvishaasje
kruidenkorst | crème van butternut
~
Tomaat-paprikasoep
~
Mechelse Koekoek
witte kool | lichte peper | gefruite aardappelblokjes
~
Crème brûlée
hazelnoot
~
Koffie of thee | versnaperingen
Maart
van vrijdag 03/03 tot en met vrijdagmiddag 31/03
Aperitief Cava of mocktail | degustatiebordje
~
Rode poon
zoete aardappel | preisaus
~
Seldersoep
kruidenkaas
~
Varkenshaasje “moelleux”
jagersaus | jonge wortel | aardappelkroketten
~
Vanilleparfait
chocolade | sinaasappel
~
Koffie of thee | versnaperingen
April
We zijn in verlof van vrijdagavond 31/03 tot en met vrijdag 07/04 en van dinsdag 11/04 tot en met dinsdag 18/04. Terug open op woensdag 19/04.
PAASMENU – 15 jaar ArtiChaud
van zaterdag 08/04 tot en met maandag 10/04
Klik hieronder voor het
PAASMENU
Menu met aperitief, wijn, water en koffie € 70,OO Menu met aperitief, water en koffie (excl. frisdrank/bier) € 60,00
Afwijkingen in aperitiefkeuze worden à la carte verrekend (-€ 5,00)