Op weekdagen enkel verkrijgbaar op aanvraag
April-Mei
We zijn in verlof van zaterdag 05/04 tot en met vrijdag 19/04.
Op zondag 20/04 en maandag 21/04 serveren we onze paasmenu.
van woensdag 23/04 tot en met vrijdag 30/05
Aperitief Cava of mocktail | degustatiebordje
~
Schelvis
kruidenkorst | tomatencoulis | citrusquinoa
~
Aspergeroomsoep
~
Mechelse koekoek
crèmesaus | witte asperges | pomme dauphine
~
Chocolademoelleux
karamel | ijs van pistache
~
Koffie of thee | versnaperingen
Juni-Juli
van zaterdag 31/05 tot en met zondag 13/07
Aperitief Cava of mocktail | degustatiebordje
~
Visbrochette
tabouleh salade | kruidenmayonaise
~
Minestronesoep
~
Toscaans varkenshaasje
jagersaus | jonge wortel | aardappelkroketjes
~
Nougat glacé
Belgische aardbeien
~
Koffie of thee | versnaperingen
We zijn in verlof van maandag 14/07 tot en met zaterdag 02/08.
Augustus
van zondag 03/08 tot en met maandag 01/09
Aperitief Cava of mocktail | degustatiebordje
~
Pladijsfilet
mosseltjes | groentenjulienne | Chardonnaysaus
~
Groene seldersoep
curryroom
~
Kalkoentournedos
sinaasappel | bloemkool-brocoli | aardappelschijfjes
~
Bavarois van rode vruchten
Bastognekoek
~
Koffie of thee | versnaperingen
Menu met aperitief, wijn, water en koffie € 70,00
Menu met aperitief, water en koffie (excl. frisdrank/bier) € 60,00
Afwijkingen in aperitiefkeuze worden à la carte verrekend (-€ 5,00)